„Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“

На 13 октомври 2023 година, дел од нашиот тим завзеде активно учество на тркалезна маса на која се дискутираше на тема: „Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“.
 
Се поврзавме со ИТ професионалци, разменувајќи непроценливи идеи.
Scroll to Top