Јавен Адвертајзинг

Меморандум за соработка со СОТУ “Ѓорѓи Наумов” Битола

Меморандум за соработка со СОТУ "Ѓорѓи Наумов" Битола

На 23-ти ноември 2022 година, потпишан беше уште еден меморандум за соработка со СОТУ “Ѓорѓи Наумов” Битола. Согласно склучениот меморандум “Јавен Адвертајзинг” ќе додели и награди во вид на стипендии за изучување на Обуките и Академиите на најдобрите ученици од СОТУ “Ѓорѓи Наумов” Битола.

Scroll to Top