Меморандум за соработка со СОУ "Крсте Петков Мисирков" од Демир Хисар

Нов меморандум за соработка помеѓу “Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ” и СОУ “Крсте Петков Мисирков” од Демир Хисар!

Scroll to Top