Склучен меморандум за соработка со ООУ„Д-р Трифун Пановски“

memorandum so trifun

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ„Д-р Трифун Пановски“ Битола склучија меморандум за соработка!
Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Scroll to Top