Јавен Адвертајзинг

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Стив Наумов“-Битола

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Стив Наумов“-Битола

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ „Стив Наумов“-Битола склучија меморандум за соработка!
Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Scroll to Top