Јавен Адвертајзинг

Германски јазик по нивоа

“Учењето на германски јазик по нивоа Ви отвара врати кон нови светови и прилики.”

 
 • Времетраење

  8 месеци

 • Часови

  2 пати неделно по 60 мин.

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  2200 денари месечно

Информации за јазичната обука за Германски јазик по нивоа:

Германски јазик по нивоа

Научете германски јазик ефективно со помош на нашиот сеопфатен курс дизајниран да ви помогне да ги совладате соодветното нивоата A1, A2, B1, B2, C1 и C2. Без разлика дали сте почетник или имате некое претходно познавање на германскиот јазик, нашите нивоа се структурирани да ги задоволат Вашите специфични потреби и да ве подготват со потребните јазични вештини за ефективна комуникација во различни секојдневни и/или деловни ситуации.

Осум месечна програма дизајнирана да Ви овозможи темелно разбирање на јазикот и да ви помогне да го достигнете посакуваното ниво на владеење. Со редовна пракса предводена од нашите искусни инструктори, ќе напредувате низ курсот и ќе изградите силна основа во германската граматика, вокабулар и изговор.

Технологии кои ќе се изучуваат:

 • Граматика
 • Вокабулар
 • Изговор
 • Слушање и зборување
 • Читање и пишување

Предности:

Развој на комуникациски вештини
Академски напредок
Меѓународен напредок

Што друго се добива од оваа Обука?

Нашата сеопфатна наставна програма ги опфаќа сите суштински аспекти на германскиот јазик, обезбедувајќи добро заокружен јазичен развој. Поаѓајќи од поздрави и вовед, постепено навлегуваме во посложени јазични концепти, овозможувајќи ви да се вклучите во дискусии, дебати и разговори на широк спектар на теми.

Учесниците на Обука имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top