Посета на професорите Rupert Heindl и Martin Wiedermann

Целта на посетата беше понуда за постдипломски, односно мастер студии, финансирани од Германската влада на нивниот универзитет, како и препорака на нашите студенти за вработување во Германски ИТ компании.greenedu.mk е најсовремена платформа дизајнирана да ги едуцира и да ги поттикне учениците од основните училишта на тема: „Обновливи извори на енергија“, отворајќи го патот за позелена иднина.

Scroll to Top