Јавен Адвертајзинг

Академии и обуки Јули

Јавен Адвертајзинг Едукација е верифицирана институција од
страна на Министерството за образование и наука,
како и Центарот за образование на возрасните.  

Основи на вештачка интелигенција

“Обуката за најперспективните и највозбудливите области во ИТ индустријата без потреба од претходно знаење во програмирање”

Англиски јазик за конверзација

“Преку разговорот, јазикот станува врата
кон разбирањето.”

Обука за регрутер

Сеопфатна програма е креирана со цел да ве опреми со знаењата и вештините потребни за да напредувате во динамичното поле на регрутирање

Scroll to Top