Активности

Ангажирање, збогатување и пријатни искуства

Наши Активности

Создавање незаборавни моменти:

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ПСУ САБА од Битола склучија меморандум за соработка! Целта на меморандумот е долгорочна стручна,

Меморандум за соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и  СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид Задоволство ни е да објавиме дека Јавен Адвертајзинг

„Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“ На 13 октомври 2023 година, дел од

Воведна средба со ученици од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола Уште една воведна средба со уште една нова група ученици од СОТУ

Денови на ИТ кариера – Охрид На 29 септември 2023 година, дел од нашиот тим ја претставуваше нашата компанија на вториот „Денови

Нашата иновативна платформа greenedu.mk Денеска бевме домаќини на уште еден едукативен настан, претставувајќи им ја иновативната платформа креирана од нас greenedu.mk, на

Scroll to Top