Јавен Адвертајзинг

Uncategorized

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Стив Наумов“-Битола

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Стив Наумов“-Битола Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ „Стив Наумов“-Битола склучија меморандум за соработка!Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Коле Канински“-Битола

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Коле Канински“-Битола Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ „Коле Канински“-Битола склучија меморандум за соработка!Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.  

Нашиот менаџер д-р Ана Ристевска ја доби престижната награда “40 UNDER 40”

Нашиот менаџер д-р Ана Ристевска ја доби престижната награда “40 UNDER 40” Среќни сме што објавуваме дека нашиот менаџер д-р Ана Ристевска е почестена со престижната награда “40 UNDER 40”, како една од најуспешните млади претприемачи под 40 години во Европа на ценетиот Business Elite во 2023 година, кој се одржа на 15-ти јуни во …

Нашиот менаџер д-р Ана Ристевска ја доби престижната награда “40 UNDER 40” Read More »

Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби

Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби Изминатава недела нашиот менаџер д-р Ана Ристевска и претставник на нашите ментори, предавач Белинда Сулејмани, беа дел од Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби. На овој настан, нашите претставници ја промовираа Јавен Адвертајзинг како образовна институција која ги следи последните светски …

Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби Read More »

Јавен Адвертајзинг Едукација во соработка со Касарна Хаб Охрид

Јавен Адвертајзинг Едукација во соработка со Касарна Хаб Охрид Со задоволство ја објавуваме склучената соработка со Касарна Хаб Охрид, каде Јавен Адвертајзинг Едукација ќе организира обуки, бесплатни предавања, хакатони, натпревари и најразлични активности од областа на ИТ во Охридскиот регион.

Ана Ристевска беше дел од кампањата за поттикнување на жените да бидат дел од ИТ индустријата

Ана Ристевска беше дел од кампањата за поттикнување на жените да бидат дел од ИТ Ана Ристевска беше дел од кампањата за поттикнување на жените да бидат дел од ИТ индустријата по повод интернационалниот ден на жената!

Прослава на 5-тиот роденден на Јавен Адвертајзинг Едукација

Прослава на 5-тиот роденден ма Јавен Адвертајзинг Едукација Јавен Адвертајзинг го прослави својот 5-ти роденден. Пет години успешна работа. Изминавме долг пат од нашето основање и горди сме што им помогнавме на безброј студенти да ги остварат своите соништа.

Меморандум за соработка со СОУ “Крсте Петков Мисирков” од Демир Хисар

Меморандум за соработка со СОУ “Крсте Петков Мисирков” од Демир Хисар Нов меморандум за соработка помеѓу “Јавен Адвертајзинг ДООЕЛ” и СОУ “Крсте Петков Мисирков” од Демир Хисар!

Scroll to Top